Blogg

Business intelligence i mer än ett avseende


skrivet den 28 mar av Cat, klockan:10:22

Eller i kanske egentligen mer intelligent business än business intelligence.

Läste precis att Spotify kommit ut med en ny sak som än så länge tyvärr bara finns i GB men i alla fall.Och det är streamad live musik samt även ”dj,ad” sådan. Är väl blanka f*n att detta inte kommit hit än, vill ha, vill ha, vill ha LÄn så länge är det visserligen bara från en enda klubb men vem vet, snart kanske de kan köra från riktiga konserter också.

Fast de skulle behöva slipa lite på sin presentationsteknik för det är nog inte många som ens uppmärksammat att detta är på väg och det är ju himla synd.

Spotify måste ju över huvud taget vara en otroligt framgångsrik affärsidé, att lagligt kunna lyssna på nästan all musik liksom. Samma sak med Voddler (som Spotify fast med filmer). Hade vart intressant att se nån undersökning på det men jag ger mig tusan på att den illegala nedladdningen framförallt av musik måste ha minskat avsevärt efter att Spotify blev vanligt. När man kan gå in och lyssna på vad som helst helt lagligt är man ju inte så dum att man laddar ner olagligt istället.

 

Synd bara att Voddler inte är lika välkänt än eller har lika mycket nytt, är ju tyvärr många gamla filmer eller B filmer. Men man kan ju hoppas på att det kommer lika starkt som Spotify längre fram.

 

Tänk om man hade kunnat se framåt i tiden för bara 10-15 år sen, allt sånt här var ju nästan rena rama sciense fiction då. Utvecklingen går ju så skrämmande fort att man knappt kan fatta det.

  

Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed