Blogg

Ska man behöva vara expert på presentationsteknik?


skrivet den 27 apr av Cat, klockan:10:53

 

Ska man behöva vara expert på presentationsteknik för att få hjälp när man är döende?
Vad i hel**te är det för fel på samhället egentligen, när SOS vägrar att skicka ambulans till en svårt sjuk och döende ung kille.
När läkare och operatör bara rycker på axlarna med att det inte finns något att göra efter att ha försökt ringa upp honom och inte fått svar efter att en komplett inkompetent sköterska bett om detta istället för att skicka hjälp omgående.

Den här killen hade förmodligen inte behövt dö om han med en gång fått den vård han var i behov av, men istället för det så tog hans liv slut innan det knappt hunnit börja. Allt i vinstprofitens namn.

 

Det som på sätt och vis är än värre än att en komplett inkompetent idiot som denna sköterska fått arbeta på SOS överhuvudtaget är att SOS nu skyller allt på denna person. Istället för att ta sitt eget ansvar över det inträffade. Det är de som har anställt klåparen ifråga, det är dom som har riktigt dåliga rutiner.
Är man det minsta lilla osäker så skickar man väl för tusan hjälp för att kolla upp det för säkerhets skull iaf, och om man tror (som den aktuella sköterskan) att det handlar om psyk så nog skickar man väl ändå hjälp eftersom den personen i så fall likt förbannat är i stort behov av det.

Hur kan det vara att en enda person ska ta dessa beslut, vad har SOS egentligen för rutiner?

 

Det känns som att de skulle vara i stort behov av utbildning i ledarskap och ordentlig chefsutbildning, inte minst för att lära sig att åtminstone stå för sina misstag och ta konsekvenserna av de, inte minst när det är så allvarligt som i fallet med Emil.


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed